Winkelwagen (0)

Lasergamen professioneel huren

25,00

excl. BTW

30,25

incl. BTW

Lasergamen professioneel
>
  • Lasergamen professioneel
  • Lasergamen professioneel
<

Producteigenschappen

Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
Minimaal 15 x 20 meter

Omschrijving

Lasergamen professioneel huren

Huur nu professioneel lasergamen op je eigen locatie of kom lasergamen in onze activiteitenhal in Eibergen. 

Lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendendag, vrijgezellenfeest en teamuitje. Lasergamen kunnen wij aanpassen aan de groepsgrootte en aan de wensen van jullie groep. Het spel is te spelen op kantoor, magazijn, rondom huis, in de stad, op het strand, sporthal of gymzaal. 

 

Hoe gaat het lasergamen?

Bij professioneel lasergamen strijden teams tegen elkaar. Voordat het lasergamen gespeeld kan worden, volgt een korte instructie en uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvorm en overige afspraken. 

Binnen elk team kunnen de verschillende spelers verschillende rollen aannemen zodat ieder een eigen taak heeft. Ben jij een sniper die vanaf 125 meter iemand kan raken of ben jij meer een bommenwerper?

Er wordt om de 10 á 12 minuten gewisseld maar dat kunnen wij handmatig instellen voor start van de activiteit. Het spel kan namelijk op maat worden gemaakt. Dat wil zeggen dat het geweldig is voor een vriendenmiddag, maar ook heel uitgebreid neergezet kan worden voor personeels- en bedrijfsfeesten.
Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken de teamindeling en kijken hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Locatie

Wij komen bij jou op locatie met onze mobiele set voor het lasergamen. Twijfel je over de organisatie van lasergamen op jouw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren je graag.

Aan welke eisen moet de locatie voldoen? 

✓ Het speelveld moet minimaal 20 bij 15 meter zijn. (Het liefst groter)
✓ Er moeten genoeg schuilplekken te maken zijn (bureaus, stoelen, kasten, kopieermachine of buiten met bomen of huizen.)
✓ Wij hebben stroom nodig om eventueel wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
✓ Wij kunnen op elke locatie komen zoals een strand, kantoor, huis, sporthal en gymzaal.
 

Prijs

Lasergamen boek je al vanaf € 25 p.p. (excl. 21% BTW). 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen