Lasergamen professioneel organiseren

25,00

excl. BTW

30,25

incl. BTW

Lasergamen professioneel
>
  • Lasergamen professioneel
  • Lasergamen professioneel
<

Producteigenschappen

Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
Minimaal 15 x 20 meter

Omschrijving

Huur nu professioneel lasergamen bij u op locatie, of kom naar onze activiteitenhal in Eibergen. 

Lasergamen op locatie is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje, vriendendag, vrijgezellenfeest en teamuitje. Lasergamen kunnen wij aanpassen aan de groepsgrootte en aan de wensen van jullie als groep. Het spel is te spelen op kantoor, magazijn, rondom huis, in de stad, strand, sporthal of gymzaal. 

Hoe gaat het lasergamen?

Bij professioneel lasergamen strijden teams tegen elkaar. Voordat het lasergamen gespeeld kan worden, volgt een korte instructie en uitleg over het gebruik van de wapens, de spelvorm en overige afspraken. 

Binnen elk team kunnen de verschillende spelers ook verschillende rollen aannemen zodat ieder een eigen taak heeft. Ben jij een sniper die vanaf 125 meter iemand kan raken of ben jij de bommenwerper?

Er wordt om de 10 á 12 minuten gewisseld maar ook dat kunnen wij handmatig instellen voor start van de activiteit. Het spel kan namelijk op maat worden gemaakt. Dat wil zeggen dat het geweldig is voor een vriendenmiddag, maar ook heel uitgebreid neergezet kan worden voor personeels- en bedrijfsfeesten.
Afhankelijk van de groepsgrootte stellen wij het aantal laserguns in, maken de teamindeling en kijken hoeveel speeltijd nodig zal zijn.

Locatie

Wij komen bij u op locatie met onze mobiele set voor het lasergamen. Twijfelt u over de organisatie van lasergamen op uw eigen locatie? Neem dan contact op, wij adviseren u graag.

Aan welke eisen moet de locatie voldoen? 

✓ Het speelveld moet minimaal 20 bij 15 meter zijn. (Het liefst groter)
✓ Er moeten genoeg schuilplekken te maken zijn (bureaus, stoelen, kasten, kopieermachine of buiten met bomen of huizen.)
✓ Wij hebben stroom nodig om eventueel wapens en apparatuur te kunnen aansluiten.
✓ Wij kunnen op elke locatie komen zoals een strand, kantoor, huis, sporthal en gymzaal.
 

Prijs

Lasergamen boekt u al vanaf € 25 p.p. (excl. 21% BTW). 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen