Lopende acties

Maak een geweldig jaar van 2023!

Sportwijzer verzorgt al meer dan 30 jaar (actieve) activiteiten, evenementen, (sportieve) bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, themafeesten en verhuurt attracties en sport- en spelmaterialen. Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen. 

 

Een top jaar maken!

Een zonnige periode komt er (hopelijk) weer aan, dus ga de feestjes en evenementen maar plannen. Hierbij wil Sportwijzer u graag mee helpen! Voor groepen van klein tot groot bieden wij zowel uitdagende outdoor als indoor activiteiten aan. Wij hebben hieronder een paar voorbeelden gegeven voor bijvoorbeeld personeelsfeesten, scholen of met uw verenging.

 

Activiteiten bij Sportwijzer

Ben je op zoek naar een sportieve of recreatieve activiteit voor jouw bedrijf, vereniging of familie?
Dan nodigen wij je van harte uit voor een leuke activiteit bij ons op locatie in Eibergen. Voorbeelden zijn steppen, mountainbiken of een gps dropping met opdrachten. 

 

Een succesvol jaar belonen met een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of een teambuildingactiviteit?

Mag je een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteit organiseren? Wij hebben speciaal voor jouw bedrijf verschillende mogelijkheden als het gaat om activiteiten voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteiten samengesteld. Door ons in te schakelen voor je bedrijfsuitje, personeelsfeest of teambuildingsactiviteit houd je zelf jouw handen vrij om deel te nemen aan jouw eigen feest, event of activiteit.

Bedrijfsuitje: Bekijk hier onze verschillende bedrijfsuitjes

Teambuildingactiviteiten: Bekijk hier onze verschillende teambuildingactiviteiten

Personeelsfeesten: Bekijk hier onze verschillende personeelsfeesten

 

Een sportieve dag voor uw school organiseren?

Mag je voor een basisschool, voortgezet onderwijs of beroeps- en vervolgonderwijs een event, sportdag of andere activiteiten organiseren? Wij hebben speciaal voor scholen verschillende pakketen samengesteld. Door ons in te schakelen voor een sportdag of andere activiteiten, geeft het jou de kans om de organisatie (deels) uit handen te geven en een actieve rol te kunnen spelen binnen jouw event, sportdag of andere activiteit.

Basisschool: Bekijk hier onze verschillende activiteiten voor Basisscholen

Voorgezetonderwijs: Bekijk hier onze verschillende activiteiten voor het voorgezetondererwijs

Beroeps- en vervolgonderwijs: Bekijk hier onze verschillende activiteiten voor het beroeps- en vervolgonderwijs

 

Nieuwe leden vinden voor uw verenging, waarom niet beginnen met een gezellige activiteit?

Bent u voor uw sport-, muziek-, of feestvereniging op zoek naar leuke activiteiten voor een verenigingsdag of andere (feestelijke) gelegenheid? Wij hebben speciaal voor jouw vereniging verschillende mogelijkheden samengesteld. 

Activiteiten voor verenigingen: Bekijk hier onze aanbod aan activiteiten voor verenigingen 

 

Eenvoudig reserveren bij Sportwijzer

Heb je twijfels over de mogelijkheid van activiteiten of attracties op jouw eigen locatie of wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.