Winkelwagen (0)

Lopende acties

Berkel Beach is weer geopend!

De Berkel Beach bij Sportwijzer is weer geopend en is klaar voor een geslaagde zomer! Voor groepen van klein tot groot bieden wij zowel uitdagende outdoor als indoor activiteiten aan. Van lekker kanovaren op de Berkel tot Archerytag spelen bij ons in de indoorhal, je beleeft het allemaal bij Berkel Beach!

Activiteiten bij Berkel Beach & indoor bij Sportwijzer op locatie

Ben je op zoek naar een sportieve of recreatieve activiteit voor jouw bedrijf, vereniging of familie in Berkelland en specifiek in Eibergen? Dan nodigen wij je van harte uit voor een leuke activiteit bij ons op locatie in Eibergen. Voorbeelden zijn steppen, mountainbiken of handboogschieten, maar ook kanoën, suppen of kajakken! Vanaf Sportwijzer kun je over rivier de Berkel door de mooie omgeving van Eibergen heen varen. 

Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag het water op, je dient alleen vooraf te reserveren.

Bekijk hier alle activiteiten bij ons op locatie

 

Opzoek naar een verkoelende activiteit tijdens deze warme zomerdagen?

Door een waterattractie te huren heb je een fantastisch spelonderdeel bij jouw zeskamp, maar ook een uitdagende attractie tijdens jouw verenigingsdag of schoolactiviteit. Of je nu iedereen te kakken zet bij het waterkakspel of de pannen van het dak speelt bij het dakgootspel, de kans is groot dat er een waterballet ontstaat! 

Bekijk hier onze verschillende waterattracties 

 

Activiteiten op locatie Sportwijzer eenvoudig online reserveren

Je kunt gemakkelijk en eenvoudig jouw (groeps)activiteit tijdig online reserveren, zodat je zeker bent van een geslaagde activiteit. Of je nu kiest voor een outdoor activiteit zoals kanovaren of Suppen op de Berkel, of een indoor activiteit als Archerytag of lasergamen in onze activiteitenhal, je reserveert het eenvoudig en snel via onze site. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag.