Winkelwagen (0)

Medewerker Transport

Medewerker Transport

Sportwijzer verzorgt al meer dan 30 jaar (actieve) activiteiten, evenementen, (sportieve) bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, themafeesten en verhuurt attracties en sport- en spelmaterialen. Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen. 

Gedurende het hele jaar zijn wij opzoek naar medewerkers transport.

Een medewerker transport draagt zorg voor het transporteren van de materialen naar de klanten. Klanten die materialen bij Sportwijzer huren kunnen kiezen voor de optie bezorgen en ophalen of bezorgen, ophalen en hulp bij op- en afbouw. Wanneer jij staat ingepland voor een rit kom je bij Sportwijzer, je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de bus met de juiste materialen, deze naar de locatie toe te rijden en ook weer op te halen en in onze stellingen te pakken. Indien nodig kan het zijn dat je moet helpen met het opzetten van de materialen, zoals bijvoorbeeld een springkussen of stormbaan. Uiteraard proberen wij rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren.

Taken van een medewerker transport zijn onder andere:

  • Het inladen en bezorgen van materialen.
  • Op- en afbouwen van materialen, zoals bijvoorbeeld een mega stormbaan.
  • Uitleggen hoe de materialen werken en instructie en uitleg hierover geven.

Wat zien wij graag?

  • Verzorgd uiterlijk.
  • Makkelijk zijn in de omgang met anderen.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van deelnemers en óók van onze materialen.
  • Wij zijn op zoek naar een persoon woonachtig binnen 5 km van Eibergen die in het bezit is van rijbewijs B (E is een grote pré).
  • Je bent representatief, straalt de Sportwijzer mentaliteit uit, bent sociaal en je kan goed met klanten omgaan.

Medewerker transport is de ideale bijbaan naast je school, werk of stage. Je kunt zelf je uren aangeven. Je werkt voornamelijk in de avonden en weekenden maar indien je vrij bent van je school, werk of studie op doordeweekse dagen kun je op dat moment ook ingezet worden. Onze drukke periode is voornamelijk van april tot en met september. 

Denk jij dat je geschikt bent om bij Sportwijzer als medewerker transport aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en cv naar info@sportwijzer.com. Graag verwelkomen wij jou in ons team!