Over ons

30 jaar ervaring
Al meer dan 30 jaar weten mensen de weg naar Sportwijzer te vinden als er iets georganiseerd moet worden. Met zowel maatwerk als onze reeds ontworpen en georganiseerde programma's weten wij klanten vrijwel dagelijks te verrassen. Vragen en ontwikkelingen op het gebied van de leisuremarkt en bedrijfsevenementen dagen ons team uit om vernieuwend en creatief te blijven.

Uw doelstelling
Wij verstaan de kunst om bij uw doelstelling(en) passende oplossingen te bieden. Beleving, plezier en het achterlaten van een blijvende indruk bij de deelnemers maakt uw (bedrijfs)evenement of feestelijke gelegenheid tot een waardevolle herinnering. Voor uw teamuitje, personeelsfeest of open dag zorgt ons team voor creatieve invullingen. Wij zijn van mening dat een activiteit of event een prima middel is om uw boodschap over te brengen en wij maken waar wat wij met u afspreken.

Op elke vraag een antwoord
Vanuit een breed assortiment verzorgt Sportwijzer zeer uiteenlopende actieve- en recreatieve programma’s. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag over. Met alle materialen in eigen beheer zijn wij in staat om snel te schakelen samen met onze deskundige, enthousiaste medewerkers. Ook als de weersomstandigheden beneden verwachting zijn. Hebben wij iets niet in huis, dan regelen wij het voor u!

Duurzaam
Wij realiseren ons dat het vervaardigen van de producten die wij gebruiken belastend zijn voor natuur en milieu. Om onze kinderen een toekomst te geven met een wereld waar ook zij van kunnen genieten, investeren wij zoveel mogelijk in kwalitatief duurzaam geproduceerde producten die lang meegaan.

Het Sportwijzerteam
De medewerkers van ons vaste team zijn ervaren, enthousiast en deskundig. U krijg altijd één van hen aan de telefoon of wordt door hen per e-mail of WhatsApp geholpen met uw vraag of (online) reservering. 

Neem contact op