Winkelwagen (0)

Projectiescherm XL huren

Aantal:

75,00

1 dag 

excl. BTW

90,75

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Projectiescherm XL
>
  • Projectiescherm XL
<

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
320 x 75 x 85 cm
Afmetingen in gebruik
320 x 75 x 390 cm

Omschrijving

Heeft u binnenkort een evenement waar u professioneel voor de dag wilt komen? Dan is een groot projectiescherm huren wat voor u! Met dit scherm zorgt u ervoor dat het geprojecteerde beeld gebeurtenis goed zichtbaar is voor alle genodigden.

Het projectiescherm is multifunctioneel inzetbaar voor verscheidene evenementen en activiteiten. Zo kunt u het projectiescherm huren voor een presentatie, sponsoravond of een filmavond. Hiervoor is het scherm uitermate geschikt voor een dag of avond met zakelijke relaties, vrienden, buren of familieleden. Met behulp van een beamer kunt u de gewenste beeld zichtbaar maken op het scherm voor al uw gasten. Door het projectiescherm in te zetten bij uw evenement, wordt het geprojecteerde beeld duidelijker en mooier weergegeven, dan wanneer u het beeld projecteert op een witte muur. Dit is voor u en uw gasten prettiger om op deze manier langdurig te kijken naar het geprojecteerde beeld.

Het projectiescherm heeft een grootte van 320 x 75 x 390 cm. Het inklapbare projectiescherm is gemakkelijk in- en uit te schuiven vanuit de kast waarin deze is opgeborgen om eventuele beschadigingen te voorkomen tijdens transport.

Kortom, door het projectiescherm te huren, zorgt u ervoor dat uw presentatie van hoge kwaliteit zichtbaar is voor alle genodigden. Daarnaast kost het u weinig moeite om het grote projectiescherm op- en af te bouwen.

 

Een beoordeling toevoegen