Winkelwagen (0)

Pubquiz organiseren

275,00

excl. BTW

332,75

incl. BTW

Pubquiz
>
  • Pubquiz
  • Pubquiz
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 275 (excl. BTW)
Tijdsduur
1,5 uur of langer

Omschrijving

Een Pubquiz staat garant voor een avond vol plezier, gezonde strijd, spanning en gezelligheid! Een hoog IQ is voor een pubquiz niet persé nodig, het gaat om een gezellige quizavond met veel weetjes uit diverse categorieën. 

✓ Onze quizmasters zullen deze pubquiz volledig verzorgen
✓ Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op uw groep
✓ Inclusief geluidsinstallatie, beamer + scherm, uiteenlopende vragen, antwoordformulieren én een beker voor het winnende team

Hoe gaat de pubquiz?

De pubquiz wordt gespeeld in teams van 4 tot 6 personen, elk team probeert middels zoveel mogelijk goede antwoorden punten te verdienen. De pubquiz is een combinatie van vragenrondes, fotorondes en zenuwslopende tussenrondes op het gebied van algemene kennis, muziek, sport, spreekwoorden en gezegdes en topografie. 

De quizmasters stellen de vragen, deze vragen zijn ook te lezen op het beamerscherm. Vervolgens schrijven de deelnemers de antwoorden op het invulformulier. Welk team heeft de meeste antwoorden correct en gaat met de pubquiz beker naar huis? 

Locatie

Wij verzorgen de pubquiz als gezellige groepsactiviteit op elke geschikte locatie in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een kroeg, bedrijfspand, partycentrum, school, kantine van de sportvereniging of instelling zijn. Heeft u twijfel over de organisatie van een pubquiz op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Een pubquiz van 1,5 uur boekt u al vanaf € 275 (excl. 21% BTW). 

Aantal personen 1,5 uur 2,5 uur
t/m 20 personen € 275 € 309
21 t/m 50 personen € 409 € 485
51 t/m 75 personen € 529 € 635
76 personen of meer Op aanvraag

 

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen