Winkelwagen (0)

Rol schuiftafel huren

Aantal:

7,50

1 dag 

excl. BTW

9,08

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Rol schuiftafel
>
  • Rol schuiftafel
<

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
125 x 45 x 12 cm
Afmetingen in gebruik
125 x 45 x 12 cm

Omschrijving

Eén van de oudste oud Hollandse spellen is de rol schuiftafel. De rol schuiftafel uit de serie oud- Hollandse spelen is vrij onbekend, maar dat maakt het spel juist leuker! Al uw gasten, jong of oud, zullen zich vermaken met de rol schuiftafel. Ontwikkel de perfecte techniek en behendigheid om het spel te winnen.

Met de rol schuiftafel kunt u, net zoals bij het sjoelen, verschillende punten halen. Aan de zijkanten van de rol schuiftafel bevinden zich twee poortjes, waar de schijven alleen vlak in kunnen worden geschoven. Bij de middelste drie poortjes moeten de schijven verticaal worden gerold. Dit klinkt makkelijk, maar het is best een hele uitdaging!

Per ronde is één speler aan de beurt. Hij of zij probeert alle schijven in de poortjes te rollen. Valt de schijf voordat deze één van de poortjes bereikt? Dan mag de speler proberen deze in de buitenste poortjes te sjoelen. Als er een paar schijven na de eerste beurt niet in de poortjes terecht zijn gekomen, mag de speler opnieuw proberen deze schijven vanaf het beginnen in de poortjes te rollen. Wie haalt de meeste punten en wint het spel rol schuiftafel?!

Rol schuiftafel wordt geleverd inclusief:

- Rolschuiftafel
- 10 Sjoelstenen

Een beoordeling toevoegen