Schmink(st)er inhuren

Aantal:

175,00

1 dag 

excl. BTW

211,75

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Schmink(st)er
>
  • Schmink(st)er
  • Schmink(st)er
  • Schmink(st)er
<

Producteigenschappen

Tijdsduur
2 uur

Omschrijving

Schminkers huren voor uw evenement of feest? Kinderschminken is altijd een succes op een kinderfeestje, braderie, markt, festival, bedrijfsfeest of evenement. De professionele schmink(st)er(s) zorgen voor een geweldige beleving bij alle kinderen. De kinderen mogen altijd zelf laten weten wat ze willen worden. Wat dacht u van een piraat, prinses, een vlinder en nog veel meer? Niet alleen voor de kleinere kinderen is het een succesvolle activiteit, maar ook voor de oudere kinderen. Oudere kinderen zijn welkom bij onze schmink(st)er(s) voor een dolfijn, naam, doodshoofd of zonnetje op de hand of misschien wel op de bovenarm als ‘echte' tatoeage!

Wanneer u een schmink(st)er huurt wordt er enkel alleen gewerkt met professionele kinderschmink. Deze schmink is op waterbasis en altijd gemakkelijk van de huid te verwijderen. Bij Sportwijzer kunt u diverse soorten schminkers huren, voor elk themafeest of seizoen hebben we namelijk de perfecte schmink(st)er(s). Liever nog een ander thema? Laat de wensen gerust horen, wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u!

U kunt de ervaring bij de kinderen nog specialer maken door een schminkstand met decor te huren. Daarna gaan onze schminkers gewapend met kwasten en alle kleuren van de regenboog voor u en uw kinderen klaarstaan!

✓   Inclusief 1 professionele schmink(st)er met tafel, kruk en schminkmaterialen
✓   Gebruik van professionele kinderschmink op waterbasis
✓   Jungle decor bij te huren

Informatie  
Inclusief : Professionele schmink(st)er, tafel, kruk en schminkmaterialen
Exclusief : Gebruik locatie
Reserveren : Online, per mail of telefonisch

Extra Productopties

50,00

1 dag

excl. BTW

60,50

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid

30,00

1 dag

excl. BTW

36,30

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Een beoordeling toevoegen