Verhuur van spelmaterialen

Verhuur van spelmaterialen

Onze sport- en speluitleen bied particulieren, sportclubs, stichtingen, scholen en (buurt)verenigingen de mogelijkheid om spelmaterialen gemakkelijk online te huren om iedere activiteit of evenement tot een feest te maken. Wij staan in Oost-Nederland bekend om het brede en gevarieerde aanbod. Veel van onze sport- en spelmaterialen worden verhuurd in Gelderland, Achterhoek, Overijssel en Twente, maar buiten de directe regio's weten klanten in de rest van Nederland ons ook te vinden.
 

Spelen huren bij Sportwijzer voor ieder budget

Voor bijna ieder budget kun je bij Sportwijzer in Eibergen sport- en spelmaterialen huren van Oud Hollandse Spelen, zeskamp spellen tot het huren van een Mega hindernisbaan. Goedkoop huren doe je door het spelmateriaal zelf op te halen en te retourneren, maar je kunt het transport bij spelverhuur ook eenvoudig door Sportwijzer laten verzorgen of een aanhanger huren.
 

Het huren en bestellen van spellen snel en eenvoudig online 

Het huren van sport en spelmateriaal was nog nooit zo eenvoudig, je reserveert het spelverhuur snel via onze webshop door op 'bekijk beschikbaarheid' te klikken. 

✓ 10% afhaalkorting als je zelf het spelverhuur komt afhalen en retourneren bij Sportwijzer.