Stage: Marketing & Communicatie

Stage: Marketing & Communicatie 

Ben jij de marketinggoeroe van de toekomst? Vanaf heden zijn wij op zoek naar een enthousiaste online marketing- en communicatie stagiaire en/of afstudeerder. Als marketing- en communicatie stagiair en/of afstudeerder ben jij een belangrijk onderdeel van ons Sportwijzerteam. Ben jij degene die ons wil assisteren bij het verder opzetten en onderhouden van ons PR- en communicatieplan? Van social media tot het opstellen van promotiemateriaal; je gaat het allemaal beleven bij Sportwijzer. Het betreft een stage waarbij je direct samenwerkt, maar waarbij ook veel eigen initiatief verwacht wordt. Ben jij iemand die de nieuwste online trends bijhoudt, volop tweet, pint, liked en blogt? En vind je het leuk om alle nieuwe online ontwikkelingen actief bij te houden? Dan is Sportwijzer op zoek naar jou!

Wie? 

Sportwijzer is gevestigd in Eibergen en staat al meer dan 30 jaar garant voor een creatieve en optimale invulling van (sportieve) bedrijfsuitjes, actieve evenementen, teambuildingsdagen, themafeesten, promotionele activiteiten en/of kinderprogramma’s. In op maat gemaakte programma’s kunnen ook alternatieve en culturele activiteiten worden opgenomen. De wens van de klant staat bij Sportwijzer voorop!

Werkzaamheden?

Dagelijkse werkzaamheden variëren van het schrijven en onderhouden van website teksten tot het bedenken en onderhouden van social media strategieën, het bedenken en uitvoeren van pr-activiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van veel marketinguitingen, zowel online als fysiek. Je krijgt de vrijheid om je eigen creativiteit te gebruiken en dient bij deze verschillende werkzaamheden mee te werken. Ook het (mede) organiseren en bijwonen van diverse activiteiten behoort tot de taken.

Eisen

  • je bent een gedreven HBO student en hebt de drive om jezelf optimaal te ontwikkelen
  • je hebt affiniteit en/of ervaring met sport en recreatie
  • je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • je tijd bij ons is minimaal 4 maanden en het liefst 4 of 5 dagen per week
  • je kunt goed zelfstandig werken je beschikt over een flinke dosis creativiteit!
  • je weet op social media onze doelgroep(en) te vinden en te benaderen je kunt goed overweg met social media
  • je weet van aanpakken, bent gedreven, flexibel en leergierig

Enthousiast geworden?

Denk jij dat je geschikt bent om bij Sportwijzer als Marketing & Communicatie Stagiair aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en cv naar marketing@sportwijzer.com