Winkelwagen (0)

Step (Kickbike) huren

Aantal:

8,50

1 dag 

excl. BTW

10,29

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Step (Kickbike)
>
  • Step (Kickbike)
  • Step (Kickbike)
  • Step (Kickbike)
<

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
180 x 50 x 110 cm
Afmetingen in gebruik
180 x 50 x 110 cm

Omschrijving

Step huren

Heeft u zin om lekker te gaan steppen en fit te blijven? Huur dan bij Sportwijzer in Eibergen één of meerdere kickbikes. Deze steps, die ook wel kick-bikes worden genoemd hebben een lichtgewicht aluminium frame met groot voorwiel en klein achterwiel. De treeplank waarop je je voet plaatst heeft een speciale antislip strook die zorgt voor extra grip tijdens de welbekende step beweging. De speciale noppenbanden, knijpremmen op het stuur en de voorvering zorgen zorgen voor comfortabel steppen op zowel harde ondergrond als ruw terrein. Je kunt met deze step prima over asfaltwegen steppen, maar ook over mooie bos- en zandpaden.  

Wilt u een step (kick-bike) huren inclusief een tocht die al voor u uitgezet is, maak dan gebruik van de mogelijkheid om een step inclusief route te huren vanaf onze locatie in Eibergen. Wij hebben diverse mooie steproutes uitgezet die verschillend zijn in lengte. Met een GPS-toestel op het stuur lijden de steptochten u langs de mooie plekjes van Eibergen. Klik hier voor meer informatie.

Bent u op zoek naar een degelijke step die je kunt gebruiken als spelonderdeel tijdens een zeskamp of ander sportief programma? Kies dan voor onze standaard mamoet step.

 

Een beoordeling toevoegen