Trainingsdagen

Trainingsdagen

Sportwijzer verzorgt al meer dan 30 jaar (actieve) activiteiten, evenementen, (sportieve) bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, themafeesten en verhuurt attracties en sport- en spelmaterialen. Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen.

Gedurende het hele jaar zijn wij opzoek naar evenementen begeleiders en medewerkers transport.

Hallo toekomigste collega's!

Je staat op het punt om je in te schrijven voor de trainingsdagen van Sportwijzer voor 2023. Tijdens deze dagen voorzien wij jullie van een opleiding (en bijscholing) tot evenementenbegeleider of transport medewerker en zullen we op basis van wat wij zien nieuwe medewerkers selecteren. We organiseren twee trainingsdagen, een algemene trainingsdag en een outdoor trainingsdag. Gedurende deze dagen voor zien we jullie van benodigde informatie, oefenen we met presenteren/ voor de groep staan en gaan we aan de slag met verschillende vaardigheden, competenties, samenwerkingsopdrachten en activiteiten. Na afloop van beide trainingsdagen zullen wij aan de hand van jouw vaardigheden, competenties en het gedrag dat je hebt laten zien, beoordelen of je geschikt bent om ons team te komen versterken. We willen je vragen om je via onderstaande weg voor minstens één algemene en één outdoor trainingsdag aan te melden.

Geef in het veld bericht aan voor welke dag jij je wilt aanmelden! Beide dagen zullen een andere invulling hebben, geef daarom bij voorkeur per trainingsdag één datum door. Let medewerkers transport dienen zich alleen aan te melden voor de algemene trainingsdag. 

Algemene trainingsdag Evenementen begeleiders + medewerkers transport
de eerste algemene trainingsdag: Zaterdag 18 maart 2022 van 9.30 tot 16.30 uur

Outdoor trainingsdag: Evenementen begeleiders
de eerste outdoor trainingsdag: Zaterdag 25 maart 2023 van 9.30 tot 16.30 uur
de tweede outdoor trainingsdag: Zondag 26 maart 2023 van 9.30 tot 16.30 uur

Tot snel op onze trainingsdagen! Meld je aan via Whatsapp of onderstaand contactformulier.

Contactformulier