Winkelwagen (0)

Transport Medewerker

Transport Medewerker

Sportwijzer verzorgt al meer dan 30 jaar (actieve) activiteiten, evenementen, (sportieve) bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, themafeesten en verhuurt attracties en sport- en spelmaterialen. Onze missie is om deelnemers een persoonlijke en bijzondere activiteit te bezorgen. 

Wij verwelkomen transport medewerkers gedurende het hele jaar .

Een transport medewerker draagt zorg voor het transporteren van de materialen naar de klanten. Klanten die materialen bij Sportwijzer huren kunnen kiezen voor verschillende opties, waaronder bezorgen en ophalen of bezorgen en ophalen met hulp bij op- en afbouw.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Een werkdag als transport medewerker bij Sportwijzer

Wanneer jij staat ingepland voor een transport kom je bij Sportwijzer. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de bus met de juiste materialen, vervoert de materialen naar de aangegeven locatie en haalt deze daar na afloop weer op. Indien het transport op- en afbouw vereist, dien je de klant te assisteren bij het opzetten van de materialen (zoals een springkussen, stormbaan of een decor). Daarnaast ben je verantwoordelijk dat alle materialen bij terugkomst weer in de daarvoor bestemde stellingen terecht komen. Tijdens het inplannen proberen wij uiteraard rekening te houden met je persoonlijke voorkeuren.

Wat wij bieden:

Wij bieden een flexibele baan waarvan de werkdagen en tijden variëren. De transporten kunnen plaatsvinden van maandag tot en met zondag. Je wordt tijdens een van onze trainingsdagen of intern begeleid tot zelfstandig medewerker en komt te werken in een gezellig team.

Taken zijn onder andere:

  • Het in- en uitladen en bezorgen van materialen.
  • Op- en afbouw verzorgen van materialen, zoals bijvoorbeeld een stormbaan.
  • Klanten voorzien van uitleg en instructie over de materialen.

Wat zien wij graag?

  • Verzorgd uiterlijk.
  • Makkelijk in de omgang met anderen.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel ten opzichte van deelnemers en óók van onze materialen.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B (E is een pre).
  • Je bent flexibel inzetbaar gedurende 7 dagen per week.

Enthousiast geworden?

Neem direct contact op met Sportwijzer via 0545-475 450 of stuur je CV en motivatie(brief) naar planning@sportwijzer.com .

Gebruik onderstaande button om via ons contactformulier te solliciteren.

 -  Schrijf in het opmerkingsvak voor welke functie u solliciteert.  

Solliciteer nu