Winkelwagen (0)

Wie is de Mol? Met route per GPS organiseren op uw eigen locatie

24,00

excl. BTW

29,04

incl. BTW

Wie is de Mol? Met route per GPS
>
  • Wie is de Mol? Met route per GPS
  • Wie is de Mol? Met route per GPS
  • Wie is de Mol? Met route per GPS
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 24,- p.p. (excl. BTW)
Tijdsduur
2,5 uur of langer

Omschrijving

Gebaseerd op het bekende tv programma ‘Wie is de mol?’ brengt Sportwijzer u Wie is de mol? Outdoor. Dit bedrijfuitje is al spannend en mysterieus voordat het begint…

✓ Onze deskundige begeleiders zullen het arrangement Wie is de mol? Met route per GPS volledig verzorgen
✓ Op verzoek kunnen de activiteiten toegespitst worden op uw groep
✓ Inclusief GPS tocht vanaf uw eigen locatie 

Hoe gaat Wie is de mol? Met route per GPS?

Bij wie is de mol outdoor loopt u een tocht waarbij geprobeerd moet worden om bij verschillende opdrachten een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten door eendrachtig samen te werken. Er zijn meedere opdrachten tijdens deze GPS-tocht op verschillende punten (waypoints), daar moet men proberen zo veel mogelijk geld te verdienen. Met name de oplettendheid, creativiteit, teamgeest en slimheid van de deelnemers wordt getest.

Maar… in elk team bevindt zich een mol. Deze mol heeft slechts 1 taak: voorkomen dat er geld in de gezamenlijke pot komt, zonder dat dit opvalt. Het is aan elk individu in ieder team om de mol in het spel te ontmaskeren. Het teamlid dat na elk spelonderdeel het vaakst de mol heeft kunnen noteren in zijn ‘mollenboekje’ is uiteindelijk de winnaar van het geldbedrag in de pot.

Uiteindelijk zijn er 2 overall winnaars. Welke mol heeft op onopvallende wijze de meeste punten van zijn/haar team kunnen afnemen en welke deelnemer heeft het vaakst de mol goed geraden en daarmee de gezamenlijke pot in de wacht gesleept?

Is uw teamgenoot te vertrouwen of saboteert hij/zij de boel? Is uw teamgenoot de mol of maakt hij/zij zich verdacht door de mol uit de tent te lokken? Het 'wie is de mol' outdoor uitje van Sportwijzer is het aangewezen uitje om uw collega’s, vrienden, familie of teamgenoten eens flink voor de gek te houden.. terwijl u heerlijk van de buitenlucht en natuur geniet!

Voor het Wie is de mol? teamuitje bieden wij twee varianten. Bij deze variant loopt u een route met een GPS toestel, bij de indoorversie blijft u op uw eigen locatie. 

Locatie

Wij verzorgen het Wie is de mol? Met route per GPS op elke geschikte locatie in Nederland. Zoals een kroeg, bedrijfspand of kantine. De tocht maken wij op maat en start en eindigt op uw eigen locatie. 

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Het arrangement Wie is de mol? Met route per GPS van 2,5 uur boekt u al vanaf € 24,- p.p. (excl. 21% BTW). Met een minimale afname van 20 personen. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 
Is uw groep kleinder dan 20 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen