Zeskamp op maat

Omschrijving

Zeskamp op maat

Ben je zoek naar een spectaculiare zeskamp en weet jij op voorhand al welke spelonderdelen tijdens de 6-kamp zullen aanslaan? Wellicht is de 'Zeskamp op maat' dan de juiste keuze. Met deze mogelijkheid stellen wij jou in staat een zeskampprogramma samen te stellen zoals jij deze voor ogen hebt en volledig bij het bedrijf, de instelling of de organisatie past. Als wij weten hoeveel mensen er mee doen, welke zeskampspellen je hebt uitgezocht en hoe lang het programma duurt, ontvang je binnen 3 werkdagen een offerte voor een zeskamp op maat.

Heb je bij het zelf samenstellen van het 6-kampprogramma een vraag of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Vanuit onze kennis en ervaring denken wij graag met je mee en helpen wij jou graag om de juiste keuzes te maken. Het is onze uitdaging om de wensen te vervullen en de deelnemers een onvergetelijke activiteit te bezorgen. 

✓   Geschikt voor kleine en grote groepen

✓   Volledig aangepast aan jouw wensen

✓   Binnen 3 werkdagen een offerte op maat

Inhoud zeskamp

Bij een zeskampprogramma nemen meerdere teams het tegen elkaar op en 'strijden' zij voor het hoogst haalbare. Dit door middel van een roulatieschema. De deelnemende teams zullen bij ieder spelonderdeel van de zeskamp een ander team als tegestander treffen. Aan het einde zal er één team zijn die over het geheel de beste prestatie heeft geleverd en de meeste punten heeft gehaald. De zeskampprogramma's van Sportwijzer zijn zo georganiseerd dat bij ieder zeskampspel twee teams het tegen elkaar opnemen. Afhankelijk van het totaal aantal teams en beschikbare tijd, kan ons advies zijn hier van af te wijken. Dus waar wacht je nog op vraag jouw op maat gemaakte zeskamp hieronder via een offerte aanvraag aan. 

 

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen