Winkelwagen (0)

EIBERGEN | GRAND CAFÉ DE KLOK - PATISSERIE

Grand Café De Klok - Patisserie

Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is de Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is de Klok. In ons vernieuwde grand café, onze patisserie, onze buitenlocatie “Uitspatting de Besselinkschans" of tijdens catering en events, zetten we ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is de uitdaging voor de Klok. Daar kun je de Klok op gelijk zetten!

Ga hier naar de website van de Klok.

De locatie van de Klok

Contactgegevens
Adres Grotestraat 84
Postcode/plaats 7151 BD  Eibergen
Telefoonnummer 0545-477475
E-mail info@deklokeibergen.nl
Website www.deklokeibergen.nl

Onze activiteiten combineren met jouw feest bij de Klok?

Een origineel feest organiseren? Kies voor een themafeest van Sportwijzer. de Klok in Eibergen is een passende locatie voor zowel grote als kleine themafeesten. Zowel binnen als buiten onze eigen locatie. Of je nu kiest voor een casinoavond, het thema ‘Wie is de Mol’ of een maffia-avond, de Klok zorgt samen met Sportwijzer voor een avond met bijpassend entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Naast themafeesten kun je bij de Klok ook jouw fiets- of wandeltocht starten!

Eenvoudig reserveren bij Sportwijzer

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste activiteit. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.