Maffia bedrijfsuitje organiseren op eigen locatie

545,00
excl. BTW
659,45
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 545 (excl. BTW)
Tijdsduur
2,5 uur of langer

Omschrijving

Maffia bedrijfsuitje organiseren op eigen locatie

Ben jij altijd al fan geweest van maffia series en films? Stap dan binnen in de wereld van Al Capone en The Godfather met het maffia bedrijfsfeest.

✓ Onze deskundige begeleiders zullen het Maffia bedrijfsfeest volledig verzorgen
✓ Op verzoek kunnen de activiteiten toegespitst worden op uw groep
✓ Inclusief aankleding voor de zaal (in de vorm van Whiskyvaatjes, houten kratjes en gevulde jute zakken)

Hoe gaat het Maffia bedrijfsfeest?

In de maffiawereld draait het vooral om rijkdom en macht, maar natuurlijk ook om drugs en afrekeningen. Tijdens het maffia bedrijfsfeest bevinden de deelnemers zich in deze wereld. Bij binnenkomst nemen wij vingerafdrukken van de genodigden, waarmee vervolgens ‘families’ worden samengesteld. Aansluitend ontvangen de deelnemende ‘families’ een stapel Amerikaanse bankbiljetten, waarmee zij gedurende de avond spelen.   

Tot een deelnemersaantal van ±80 personen wordt er meestal met groepen gewerkt. Er worden evenredige groepen gevormd die langs de spelen worden meegenomen door de Sportwijzer-maffiosi. Er wordt gewerkt met een doordraaischema. 

Bij groepen groter dan 80 personen wordt er vaak voor gekozen om de deelnemers vrijblijvend aan de spelen te laten deelnemen. De spelen worden begeleid door een lid van de gevreesde Sportwijzer-maffia.

Denk hierbij aan de spellen drugssmokkel, luchtdrukgeweerschieten en Black Jack. Bij alle spelen bepalen de deelnemers hun eigen inzet. Winst en verlies liggen hier dichtbij elkaar. Wanneer de deelnemers slim en strategisch denken kunnen zij het spel winnen. 

Locatie

Wij verzorgen het maffia bedrijfsfeest als gezellige groepsactiviteit op elke geschikte locatie in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een kroeg, bedrijfspand, partycentrum, school, kantine van de sportvereniging of instelling zijn. Heb je twijfels over de organisatie van een maffia op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Een Maffia bedrijfsfeest van 2,5 uur boek je al vanaf € 545 (excl. 21% BTW). Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Aantal personen 2,5 uur 4 uur
t/m 40 personen € 545 € 670
41 t/m 60 personen € 720 € 890
61 t/m 80 personen € 890 € 1.115
81 t/m 100 personen € 1.065 € 1.335
101 personen of meer Op aanvraag

 

Uitbreidingsmogelijkheden: Afmeting: Prijs:
Decor ‘Maffia Al Capone thema’  6,1 x 0,5 x 2,3 m € 65,00
Prijzen t.b.v. afsluitende veiling N.V.T  € 50,00

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen