Dry bag 15 liter

Aantal:

2,07

1 dag 

excl. BTW

2,50

1 dag

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Dry bag 15 liter
>
  • Dry bag 15 liter
  • Dry bag 15 liter
  • Dry bag 15 liter
<

Producteigenschappen

Afmetingen in gebruik
ø 25 x 30 cm

Omschrijving

Dry bag 15 liter huren

Wil jij nooit meer bang zijn dat je spullen nat worden? Dan kan met een dry bag, of ook wel 100% waterdicht tas genoemd! Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten, zoals Suppen, kanovaren, kajakken, mountainbiken en steppen. De ultra lichte en stevige dry bag 15 liter is ideaal om bij water- en outdoor activiteiten supllen in op te bergen, maar ook om je spullen te beschermen tegen zand. 

De waterdichte tas is van stevig polyester en komt in een blauwe kleur. De band bij de tas kan gebruikt worden om de tas te dragen of om de tas tijdens een kanotocht of SUPtocht ergens aan vast te maken. Je kunt de band eenvoudig verstellen, zodat je de wachterdichte tas ook om je schouder kan dragen. 

Door het einde van de Zulupack waterdichte tas een aantal keer om te vouwen en de tas dicht te klikken, is de dry bag helemaal afgesloten.

Voordelen van de dry bag 15 liter:

- Licht in gewicht
- 100% waterdichte tas
- Flexibel
- Inclusief schouderband
- Makkelijk mee te nemen voor onderweg  

Overige kenmerken van de dry bag 15 liter:

Productinformatie:

Afmetingen: ø 25 x 30 cm
Inhoud: 15 liter 
Kleur: Blauw
Materiaal: Polyester

Dry bag 15 liter reserveren:

Klik op ‘bekijk beschikbaarheid’ om de dry bag 15 liter te reserveren en volg de stappen in de winkelwagen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met je bestelling.

Een beoordeling toevoegen