Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano

Aantal:

1 uur 18,18

Excl. BTW

1 uur 22,00

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid

Producten in pakket

Producteigenschappen

Prijs 1e uur
€ 22,00 (incl. BTW)
Prijs 2e uur
€ 10,00 (incl. BTW)

Omschrijving

Kanovaren in Eibergen

Wil je kano's huren en samen met je familie of vrienden genieten van een heerlijke kanotocht op de Berkel? Dat kan vanaf onze locatie door de mooie omgeving van Eibergen in de Gelderse Achterhoek. Kanovaren in de zeer stabiele Canadese kano's is mogelijk vanaf de kanosteiger bij Sportwijzer in Eibergen over rivier de Berkel die ontspringt in Billerbeck in Duitsland en uitmondt in de IJssel in Zutphen gelegen in de Achterhoek.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan het kanovaren, zwemvest, waterdicht tonnetje en routekaart
✓ Kleedruimte aanwezig 
✓ Je kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kanovaren. Wel moet je vooraf (online) reserveren.
   Bij voorkeur 24 uur van te voren, om er zeker van te zijn dat je heerlijk het water op kan.
✓ Mogelijk met culturele stop bij een watermolen en horecastop bij het Muldershuis

 

Hoe gaat kanovaren in zijn werk?

Na instructie stap je vanaf onze kanosteiger in een 2/3-persoons Canadese kano waarmee je de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water gaat ontdekken. De kanotocht in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door en je vaart door het haventje nabij het centrum van Eibergen. De kanoroute op de Berkel gaat vervolgens richting De Mallumsche Molen en Het Muldershuis voor een culturele stop of innerlijke verzorging. Je kunt daarna de kanotocht vervolgen richting Rekken waar je meerdere stuwen tegenkomt. Bij iedere stuw moet je bij een kanostoep of kanosteiger uitstappen en de kano via het looppad naast het water overdragen naar de andere kant van de stuw. Stroomafwaarts vaar je via de hoofdstroom terug naar Sportwijzer of, als je de smaak te pakken hebt, kun je ook doorvaren richting Haarlo.

Bij Sportwijzer in Eibergen kun je ook kajaks huren om te gaan kajakken of sup-boards huren om te suppen. Een combinatie van deze watersportactiviteiten voor jouw groep is natuurlijk ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons via 0545-475450. 
 

Vaartkaart kanovaren in Eibergen over de Berkel


Bepaal zelf hoe lang je gaat kanovaren

Je huurt een kano minimaal één uur en daarna per half uur. Je bepaalt zelf hoe lang je gaat varen, omdat je zelf je start- en eindtijd  kiest. In één Canadese kano zitten 3 zitbankjes die plaats biedt aan zowel volwassenen als (jonge) kinderen. Je ontvangt van ons bij vertrek een routekaart van het vaargebied rond Eibergen waarop je de meest belangrijke informatie kunt vinden. Tevens krijg je kano-instructie waarin wij basistechnieken, alles rond veiligheid en de kanoroute door de mooie omgeving van Eibergen samen met je doornemen. Instructie die ±15 minuten in beslag neemt is inbegrepen bij het uurtarief. 

Locatie kanovaren in Eibergen

Je start en eindigt de kanotocht bij Sportwijzer aan Mors 15 in Eibergen. Parkeren op ons terrein is gratis en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kun je terecht buiten op het terras of in de activiteitenhal. Toiletten en kleedruimtes zijn aanwezig en je kunt 7 dagen per week kanovaren. 

Prijzen en reserveren van kanovaren in Eibergen

Kanovaren in een 2/3-persoons Canadese kano boek je al vanaf € 22,00 per kano voor het 1e uur. Kosten voor het 2e aansluitende uur bedragen € 10,- per uur als je langer dan 1 uur wilt kanovaren. Je dient vooraf te reserveren, bij voorkeur online. Via de knop 'bekijk beschikbaarheid' ga je 'naar winkelwagen' en selecteer je de datum wanneer je wilt kanovaren. Daaronder geef je start- en eindtijd in. Vervolgens selecteer je het aantal kano's die je wil reserveren om te gaan kanovaren. De totaalprijs wordt daarna automatisch berekend. Via 'bestelgegevens invoeren' rond je de reservering af.

Wil je op korte termijn activiteiten ondernemen op locatie bij Sportwijzer? Neem dan telefonisch contact op via 0545-475450.

 

Extra Productopties

1 uur 14,46

Excl. BTW

1 uur 17,50

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Vaar vanaf de steiger bij Sportwijzer over rivier de Berkel door de mooie omgeving van Eibergen.

1 uur 16,53

Excl. BTW

1 uur 20,00

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Vaar vanaf het strandje of kanosteiger bij Sportwijzer met sup-board over rivier de Berkel door de mooie omgeving van Eibergen.

Beoordelingen

Leuke kanotocht gehad
Anja Peeters
dinsdag 22 juni 2021

We hebben met 9 personen een kano tocht gemaakt. Was een leuke route niet te moeilijk.
Pluspunten:Goede instructies, kano's waren prima.
Verbeterpunten:

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen