Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano huren

Aantal:

1 uur 11,57

Excl. BTW

1 uur 14,00

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano
>
  • Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano
  • Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano
  • Kanovaren in Eibergen met één 2 à 3 persoons kano
<

Producten in pakket

1x
Canadese Kano Canadese Kano

Producteigenschappen

Prijs 1e uur
€ 14,00 (incl. BTW)
Prijs 2e uur
€ 11,00 (incl. BTW)

Omschrijving

Kanovaren in Eibergen

Wilt u kano's in Eibergen huren en samen genieten met uw familie of vrienden tijdens een heerlijke kanotocht door de mooie omgeving van het Gelderse Eibergen in de Achterhoek? Kanovaren in de Achterhoek kan vanaf Sportwijzer in Eibergen over rivier de Berkel die ontspringt in Billerbeck in Duitsland en uitmondt in de IJssel in Zutphen.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan het kanovaren, zwemvest, waterdicht tonnetje en routekaart
✓ Kleedruimte aanwezig 
✓ U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kanovaren, u dient vooraf te reserveren
✓ Mogelijk met culturele stop bij een watermolen en horecastop bij het Muldershuis

 

Hoe gaat kanovaren?

Vanaf onze kanosteiger stapt u in een 2 of 3-persoons Canadese kano waarmee u de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water ontdekt. De kanotocht in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door naar het haventje nabij het centrum van Eibergen. De kanoroute op de Berkel gaat vervolgens richting De Mallumsche Molen en Het Muldershuis voor een culturele stop of innerlijke verzorging. U kunt daarna de kanotocht vervolgen naar Rekken waar u meerdere stuwen tegenkomt. Bij iedere stuw moet u uitstappen bij de kanosteigers en de kano via een looppad overdragen naar de andere kant. Ook kunt u stroomafwaarts terug varen via de hoofdstroom naar Sportwijzer of doorvaren richting Haarlo.

Wilt u kajakken in Eibergen? Klik dan hier. Er kan ook een deel van de groep gaan kanovaren en de rest kajakken.
 

Vaartkaart kanovaren in Eibergen over de Berkel

Bepaal zelf hoe lang je gaat kanovaren

U huurt de kano per uur en stelt daardoor zelf uw programma samen. In één kano kunnen 2 of 3 personen plaats nemen. U ontvangt van ons een routekaart van het vaargebied rond Eibergen waarop u de meest belangrijke informatie kunt vinden. Voor vertrek krijgt u instructie waarin wij basistechnieken, alles rond veiligheid en de kanoroute door de mooie omgeving van Eibergen met u doornemen. Instructie die ±15 minuten in beslag neemt is inbegrepen bij het uurtarief. 

Locatie kanovaren in Eibergen

U start en eindigt de kanotocht bij Sportwijzer aan Mors 15 in Eibergen. Parkeren op ons terrein is gratis en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. Kleedruimte is aanwezig. U kunt 7 dagen per week kanovaren. U dient vooraf te reserveren.

Prijzen van kanovaren in Eibergen

Kanovaren in een 2-/3-persoons Canadese kano boekt u vanaf € 14,- per kano voor het 1e uur. Wilt u langer dan 1 uur kanovaren, dan hebben wij hiervoor speciale gunstige tarieven. Boek extra vaartijd door in de winkelwagen 'Extra uur kanovaren met één 2 à 3 persoons kano' toe te voegen.

Een beoordeling toevoegen