Winkelwagen (0)

Handboogschieten locatie Sportwijzer Eibergen

10,27

excl. BTW

11,19

incl. BTW

Handboogschieten locatie Sportwijzer Eibergen
>
  • Handboogschieten locatie Sportwijzer Eibergen
  • Handboogschieten locatie Sportwijzer Eibergen
  • Handboogschieten locatie Sportwijzer Eibergen
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 11,20 p.p. (incl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Geschikt vanaf
± 12 jaar
Locatie
Mors 15, Eibergen

Omschrijving

Wanneer u in de Achterhoek in de omgeving van Eibergen verblijft en op zoek bent naar groepsactiviteit waar iedereen aan mee kan doen, kom dan handboogschieten bij Sportwijzer waar u eenvoudig online kunt reserveren. Boogschieten is een spannende,  uitdagende activiteit die wij wij als teamuitje, groepsactiviteit of teambuilding zo wel binnen als buiten voor u organiseren.

Hoe gaat handboogschieten?

Handboogschieten lijkt makkelijk, maar kan soms nog best lastig zijn. Een ervaren instructeur van Sportwijzer zal de nodige aanwijzigen geven over de schiettechniek en richten met je dominante oog. Wij schieten met bogen voor zowel rechts- als linkshandige mensen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Voorbereiding bij dit schietspel is voor iedere schutter van groot belang. Elke deelnemer moet de pijl precies neerleggen en de pees van de boog goed aanspannen, voordat er geschoten kan worden. Met welke pijl treft u de roos?

Handboogschieten huren kan voor zowel een kleine als grote groepen en is als schietarrangement zeer geschikt voor een gezellig teamuitje of spelonderdeel van sportief programma of evenement. Voor fanatieke deelnemers wordt een competitie met puntentelling bijgehouden. Wat dacht u van een bedrijf-, familie- of buurtfeest? Ook is het spel erg geliefd als break tijdens een vergaderarrangement.

Locatie

Het handboogschieten kan zowel binnen in de activiteitenhal als buiten met uitzicht op het water. 
Parkeren is gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag handboogschieten. U dient vooraf te reserveren.

Wilt u handboogschieten op uw eigen locatie? Klik dan hier

Prijs

U boekt het handboogschieten al vanaf € 11,20 p.p. (incl. BTW) voor 1 uur met een minimale afname van 15 personen. 
Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 
Is uw groep kleiner dan 15 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen