Winkelwagen (0)

Laserkleiduifschieten huren

335,00

excl. BTW

405,35

incl. BTW

Laserkleiduifschieten
>
  • Laserkleiduifschieten
  • Laserkleiduifschieten
  • Laserkleiduifschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 335 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
Min. 15 x 50 meter
Met begeleiding
ja

Omschrijving

Laser kleiduifschieten is een bijzondere en uitdagende activiteit voor een bedrijfs-, buurt- of familiefeest, maar ook als vergaderbreak of teamuitje. Door laser kleiduifschieten te huren heeft u een niet alledaagse activiteit voor zowel dames als heren, die ook als recreatief spelonderdeel tijdens uw sportdag of evenement ingezet kan worden.

Hoe gaat het laserkleiduifschieten?

Met speciale jachtgeweren schieten steeds 5 deelnemers met infraroodlicht op reflecterende kleiduiven. Deze duiven worden met een machine over een afstand van ±40 meter weggeworpen! Tijdens de vlucht van de duif moeten deelnemers proberen deze te raken. Na ieder schot zendt het geweer de punten naar het elektronisch scorebord, waarop de scores direct te zien zijn.

De jachtgeweren kennen geen 'terugslag', zodat deelnemers geen blessures of blauwe plekken rond hun schouder zullen oplopen. Het laser kleiduifschieten een instelbare geluidsset, waardoor schoten en treffers voor iedereen goed hoorbaar zijn. Onze deskundige begeleider zal u de juiste techniek aanleren om goed te richten met het dominante oog. Wie zal de schietcompetitie winnen?

In tegenstelling tot het traditionele kleiduifschieten wordt bij laserkleiduifschieten niet met hagel (lood), maar met laser geschoten. De kunststof duiven gaan niet stuk en worden hergebruikt. Dit schietarrangement laat dus geen rommel achter en kent meerdere competatieve spelvormen! Kortom, het laser kleiduifschieten is een uitdagende en veilige activiteit voor zowel deelnemers als toeschouwers die geheel milieuvriendelijk op iedere (geschikte) locatie door Sportwijzer te verzorgen is.

Geschikte locatie laser kleiduifschieten

Bij het inhuren van laserkleiduifschieten is bij voorkeur een grasveld van min. 15 x 50 meter nodig, vrij van obstakels. Gedurende voorjaar, zomer en herfst is laser kleiduifschieten een zeer geschikte buitenactiviteit. Heeft u onvoldoende ruimte of zijn de weersomstandigheden dusdanig slecht, dan kunt kiezen voor laserschieten als indoor variant. Heeft u twijfel over de organisatie van laser kleiduifschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
 

Prijs van laser kleiduifschieten

Laser kleiduifschieten boekt u al vanaf € 335 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

1 set laser kleiduifschieten met 5 geweren 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 55 personen € 335 € 405 € 479
       
2 sets laser kleiduifschieten met 10 geweren 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 120 personen € 645 € 775 € 910

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen