Laserschieten huren

265,00
excl. BTW
320,65
incl. BTW

Producteigenschappen

Stroom
220 volt
Prijs vanaf
€ 265 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
Min. 6 x 7 meter

Omschrijving

Laserschieten huren

Wie van alle collega's, vrienden of teamgenoten heeft het beste reactievermogen? Kun jij jezelf goed concentreren en ben je net iets sneller dan je tegenspelers? Dan is de kans groot dat je goed scoort tijdens dit schietarrangement.

Hoe gaat het laserschieten?

Het indoor laserschieten speel je tegelijkertijd met drei andere deelnemers. In het door ons opgestelde decor met meegeleverde decoratieve materialen zijn verschillende doelen verwerkt. Deze doelen zijn te herkennen aan speciale lampen die willekeurig opgelichten. Deelnemers moeten zo snel mogelijk proberen deze doelen te raken met de speciale laser jachtgeweren. Omdat ieder wapen 'treffes' naar de computer stuurt, kunnen de spelers aan het einde van iedere spelronde op het electronisch scorebord zien hoeveel punten zij behaald hebben. 

Reactievermogen en doeltreffend richten bepalen de eindscore van dit niet alledaagse schietarrangement dat meerdere competatieve spelvormen kent! Laserschieten huren is een hit bij vrienden, collega’s of familieleden. Een activiteit waarbij veel lol en plezier beleefd zal worden. De deskundige begeleider van Sportwijzer zal de deelnemers de juiste techniek aanleren om goed te richten met het dominante oog. Wie heeft de hoogste score en wint de schietcompetitie?

Is mijn locatie geschikt voor laserschieten?

Wanneer je laserschieten wil gaan inhuren is er een vrije ruinte van minimaal 6 x 7 meter nodig. Voor het plaatsen van het decor is een minimale hoogte van 2,30 meter vereist. Gedurende herfst en winter is het laserschieten een zeer geschikte binnenactiviteit. In het voorjaar en de zomer is deze activiteit ook prima buiten te organiseren. Naast laserschieten kun je ook kiezen voor laser kleiduifschieten als outdoor variant. Heb je twijfels over de organisatie van (indoor) laserschieten op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Prijs van laserschieten

Laserschieten boek je al vanaf € 265 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.
 

1 set laserschieten 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 55 personen € 265 € 325 € 385
       
2 sets laserschieten 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 120 personen € 495 € 615 € 735

 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Heerlijk teamuitje
Team Brasserie De Lindeboom
dinsdag 18 juli 2023

Met ons team genoten van een heerlijke middag op de berkel met supps en kano's.
Mooie omgeving goede intstructie vooraf.
Jong en oud genoten!!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Meer dan goed geregeld en meegedacht.
Wies Bol
maandag 6 september 2021

wij hebben dit bedacht als familie uitje en voor ons was Sportwijzer de meer dan geëigende partij om hierin mee te denken. Het was een geslaagde middag en iedereen voelde zich veilig door de uitgebreide instructie en begeleiding.
Pluspunten:Een uitgebreide instructie en de mooie lokatie maakte dat we een prima middag hebben beleefd. Er werd goed met ons meegedacht. en het punt veiligheid stond hierin voorop.
Verbeterpunten:geen

Super service, goede uitleg, heerlijk gesupt in mooi gebied
Miranda Scheenstra
maandag 30 augustus 2021

Met ze drieën wezen suppen.We mochten de tijd nemen.Gevaren door mooi gebied. Een tussenstop gemaakt bij het Mooie Muldershuis voor een drankje.We kregen de tijd om te bepalen wanneer we terug waren.Ondanks de flinke regenbui op de terug weg.Super genotem
Pluspunten:Mooie moderne supps!
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen