Winkelwagen (0)

Laserschieten huren

240,00

excl. BTW

290,40

incl. BTW

Laserschieten
>
  • Laserschieten
  • Laserschieten
  • Laserschieten
<

Producteigenschappen

Stroom
220 volt
Prijs vanaf
€ 240 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
Min. 6 x 7 meter

Omschrijving

Wie van uw collega's, vrienden of teamgenoten heeft het beste reactievermogen? Kunt u zich goed concentreren en net iets alerter dan uw tegenspelers, dan is de kans groot dat u goed scoort tijdens dit schietarrangement.

Hoe gaat het laserschieten?

Het indoor laserschieten speelt u tegelijkertijd met vijf andere deelnemers. In het door ons opgestelde decor met meegeleverde decoratieve materialen zijn verschillende doelen verwerkt. Deze doelen zijn te herkennen aan speciale lampen die willekeurig opgelichten. Deelnemers moeten zo snel mogelijk proberen deze doelen te raken met de speciale laser jachtgeweren. Omdat ieder wapen 'treffes' naar de computer stuurt, kunnen de spelers aan het einde van iedere spelronde op het electronisch scorebord zien hoeveel punten zij behaald hebben. 

Reactievermogen en doeltreffend richten bepalen uw eindscore van dit niet alledaagse schietarrangement dat meerdere competatieve spelvormen kent! Laserschieten huren is een hit bij vrienden, collega’s of familieleden waaraan veel lol en plezier beleefd zal worden. Onze deskundige begeleider zal u de juiste techniek aanleren om goed te richten met het dominante oog. Wie heeft de hoogste score en wint de schietcompetitie?

Locatie

Wanneer u laserschieten wil gaan inhuren is er een vrije ruinte van minimaal 6 x 7 meter nodig. Voor het plaatsen van het decor is een minimale hoogte van 2,30 meter vereist. Gedurende herfst en winter is het laserschieten een zeer geschikte binnenactiviteit. In het voorjaar en de zomer is deze activiteit ook prima buiten te organiseren. U kunt ook kiezen voor laser kleiduifschieten als outdoor variant. Heeft u twijfel over de organisatie van (indoor) laserschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Prijs

Laserschieten boekt u al vanaf € 240 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.
 

1 set laserschieten met 5 geweren 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 55 personen € 240 € 289 € 335
       
2 sets laserschieten met 10 geweren 1 uur 2 uur 3 uur
t/m ± 120 personen € 455 € 545 € 639

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen