Winkelwagen (0)

Buksschieten huren

169,00

excl. BTW

204,49

incl. BTW

Buksschieten
>
  • Buksschieten
  • Buksschieten
  • Buksschieten
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 169 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 8 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Daag uw collega's, familieleden of vrienden uit tijdens het schietarrangement luchtdrukgeweerschieten. Schieten met een luchtbuks is en blijft een fantastisch spelletje. Welk jaargetijde het ook is, luchtdrukgeweerschieten is de schietsport die door zowel mannen als vrouwen ongeacht hun leeftijd beoefend kan worden. Wie heeft een vaste hand en enig concentratievermogen?

Hoe gaat buksschieten?

Voordat er geschoten kan worden leert onze ervaren instructeur u eerst wat uw dominante oog is waarmee u moet richten. Tevens zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen, zodat u goed kunt leren schieten. Ga stabiel staan en zet de buks tegen uw schouder. Kijk vervolgens naar het doel en haal dan de trekker van luchtbuks over. Zonder al te veel moeite heeft de kogel de schietkaart geraakt en wellicht, met een beetje geluk, de roos in het midden van het doel. Er zal een echte een buksschietcompetitie ontstaan wanneer wij de punten bijhouden van alle deelnemers.

Inhuren van luchtdrukgeweerschieten biedt u een perfecte activiteit tijdens een bedrijfsfeest, teamuitjes, familiedag of als break tijdens en vergaderarrangement. Dit uitdagende schietonderdeel organiseren wij voor zowel grote als kleine groepen en kan uitstekend gecombineerd worden met handboog-, laser kleiduif- of blaaspijpschieten. Misschien bent u wel de scherpste schutter?
 

Locatie

Bij het inhuren van luchtbuksschieten is min. 4 x 8 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wij zorgen voor speciale achtervangers, pionnen en rood/wit lint om de schietlocatie veilig af te bakenen. Heeft u twijfels over de organisatie van luchtgeweerschieten op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Luchtdruk geweerschieten boekt u al vanaf € 169 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Banen luchtbuksschieten (t/m ± 35 personen) € 169 € 215 € 265

 

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen