Buksschieten huren

180,00
excl. BTW
217,80
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 180 (excl. BTW)
Tijdsduur
1 uur of langer
Benodigde ruimte
4 x 8 meter
Inclusief
Instructeur

Omschrijving

Buksschieten huren

Daag je collega's, familieleden of vrienden uit tijdens het schietarrangement luchtdrukgeweerschieten. Schieten met een luchtbuks is en blijft een fantastisch spelletje. Welk jaargetijde het ook is, luchtdrukgeweerschieten is de schietsport die door zowel mannen als vrouwen ongeacht hun leeftijd beoefend kan worden. Wie heeft een vaste hand en enig concentratievermogen?

Hoe gaat buksschieten?

Voordat er geschoten kan worden leert onze ervaren instructeur je eerst wat jouw dominante oog is waarmee je moet richten. Tevens zal onze deskundige begeleider de juiste techniek voordoen, zodat jij goed kunt leren schieten. Ga stabiel staan en zet de buks tegen je schouder. Kijk vervolgens naar het doel en haal dan de trekker van luchtbuks over. Zonder al te veel moeite heeft de kogel de schietkaart geraakt en wellicht, met een beetje geluk, de roos in het midden van het doel. Er zal een echte een buksschietcompetitie ontstaan wanneer de begeleider van Sportwijzer de punten bijhouden van alle deelnemers.

Inhuren van luchtdrukgeweerschieten biedt een perfecte activiteit tijdens een bedrijfsfeest, teamuitjes, familiedag of als break tijdens en vergaderarrangement. Dit uitdagende schietonderdeel organiseren wij voor zowel grote als kleine groepen en kan uitstekend gecombineerd worden met handboog-, laser kleiduif- of blaaspijpschieten. Misschien ben jij wel de scherpste schutter?
 

Locatie

Bij het inhuren van luchtbuksschieten is min. 4 x 8 meter vrije ruimte nodig voor 2 schietbanen. Deze kunnen zowel binnen als buiten opgesteld worden. Wij zorgen voor speciale achtervangers, pionnen en rood/wit lint om de schietlocatie veilig af te bakenen. Heb je twijfels over de organisatie van luchtgeweerschieten op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.
 

Prijs

Luchtdruk geweerschieten boek je al vanaf € 180 (excl. 21% BTW) gedurende 1 uur.

  1 uur 2 uur 3 uur
2 Banen luchtbuksschieten (t/m ± 35 personen) € 180 € 230 € 280

 

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Goed geregeld!
Sander Pelkmans
maandag 3 juni 2024

Deze activiteit geregeld voor ons weekend weg. Allemaal goed en leuk geweest. Goed geregeld!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen