Ontmasker de Mol organiseren op eigen locatie

345,00
excl. BTW
417,45
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 345 (excl. BTW)
Tijdsduur
2,5 uur of langer

Omschrijving

Ontmasker de Mol spel organiseren op eigen locatie

Ben jij een groot fan van het bekende tv programma “Wie is de Mol?” of ken jij iemand die groot fan is? Probeer dan onze variant van dit spannende spel. Huur dan nu het volledig verzorgd 'Ontmasker de Mol' bedrijfsfeest bij ons in! Dit bedrijfsuitje is al spannend en mysterieus voordat het begint…

✓ Onze deskundige begeleiders zullen het Ontmasker de Mol bedrijfsfeest volledig verzorgen
✓ Op verzoek kunnen de spelopdrachten toegespitst worden op uw groep
✓ Zowel binnen als buiten te spelen

Hoe gaat het Ontmasker de Mol bedrijfsfeest?

Bij aankomst worden er meerdere groepen gemaakt van ongeveer 8 personen. Samen met je team moet je de verschillende opdrachten zo goed mogelijk uitvoeren om een goed resultaat neer te zetten. Bij de opdrachten wordt de oplettendheid, creativiteit, teamgeest en slimheid van de deelnemers getest. Net zoals bij het tv-programma, kun je bij elke opdracht geld verdienen voor de gezamenlijke pot.

Maar let op! De gezamenlijke pot is niet veilig. In elk team bevindt zich namelijk een mol! Deze mol heeft slechts één taak: voorkomen dat er geld in de gezamenlijke pot komt, zonder dat dit opvalt. Het is aan elk individu in ieder team om de mol in het spel te ontmaskeren. Het teamlid dat na elk spelonderdeel het vaakst de mol heeft kunnen noteren in zijn ‘mollenboekje’, is uiteindelijk de winnaar.

Is jouw teamgenoot te vertrouwen of saboteert hij of zij de boel? Is jouw teamgenoot de mol of maakt hij of zij zich verdacht om de mol uit de tent te lokken? Het ontmasker de Mol bedrijfsuitje is een spannend en sensationeel spel.

Voor het Ontmasker de Mol teamuitje bieden wij twee varianten. Bij deze variant blijf je op dezelfde locatie en kunnen de opdrachten, afhankelijk van het weer, zowel binnen als buiten plaats vinden. Bij de outdoorversie zijn de opdrachten onderdeel van een gps-tocht.

Locatie

Wij verzorgen het Ontmasker de Mol bedrijfsfeest als gezellige groepsactiviteit op elke geschikte locatie in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een kroeg, bedrijfspand, partycentrum, school, kantine van de sportvereniging of instelling zijn. Heb je twijfels over de organisatie van een ontmasker de Mol bedrijfsfeest op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Het Ontmasker de Mol bedrijfsfeest van 2,5 uur boek je al vanaf € 345 (excl. 21% BTW). 

Aantal personen 2,5 uur 4 uur
t/m 20 personen € 345 € 425
21 t/m 40 personen € 545 € 670
41 t/m 60 personen € 720 € 890
61 t/m 80 personen € 890 € 1.115
81 t/m 100 personen € 1.065 € 1.335
101 personen of meer Op aanvraag

 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen