Winkelwagen (0)

Wie is de Mol? organiseren op uw eigen locatie

309,00

excl. BTW

373,89

incl. BTW

Wie is de Mol?
>
  • Wie is de Mol?
  • Wie is de Mol?
  • Wie is de Mol?
<

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 309 (excl. BTW)
Tijdsduur
2,5 uur of langer

Omschrijving

Bent u groot fan van het bekende tv programma “Wie is de mol?” of kent u iemand die groot fan is? Huur dan nu ons Wie is de Mol? bedrijfsfeest! Dit bedrijfsuitje is al spannend en mysterieus voordat het begint…

✓ Onze deskundige begeleiders zullen het Wie is de mol? bedrijfsfeest volledig verzorgen
✓ Op verzoek kunnen de activiteiten toegespitst worden op uw groep
✓ Zowel binnen als buiten te spelen

Hoe gaat het Wie is de mol? bedrijfsfeest?

Bij aankomst worden er meerdere groepen gemaakt van maximaal 8 personen. Samen met uw team moet u de verschillende opdrachten zo goed mogelijk doorlopen, om een goed resultaat neer te zetten. Bij de opdrachten wordt de oplettendheid, creativiteit, teamgeest en slimheid van de deelnemers getest.  Net zoals bij het tv-programma, kunt u bij elke opdracht geld verdienen voor de gezamenlijke pot.

Maar let op! De gezamenlijke pot is niet veilig. In elk team bevindt zich namelijk een mol! Deze mol heeft slechts één taak: voorkomen dat er geld in de gezamenlijke pot komt, zonder dat dit opvalt. Het is aan elk individu in ieder team om de mol in het spel te ontmaskeren. Het teamlid dat na elk spelonderdeel het vaakst de mol heeft kunnen noteren in zijn ‘mollenboekje’, is uiteindelijk de winnaar.

Is uw teamgenoot te vertrouwen of saboteert hij of zij de boel? Is uw teamgenoot de mol of maakt hij of zij zich verdacht om de mol uit de tent te lokken? Het Wie is de mol uitje is een spannend en sensationeel spel.

Voor het Wie is de mol teamuitje bieden wij twee varianten. Bij deze variant blijft u op dezelfde locatie en kunnen de opdrachten zowel binnen als buiten plaats vinden. Bij de outdoorversie zijn de opdrachten onderdeel van een gps-tocht.

Locatie

Wij verzorgen het Wie is de mol? bedrijfsfeest als gezellige groepsactiviteit op elke geschikte locatie in Nederland. Dit kan bijvoorbeeld een kroeg, bedrijfspand, partycentrum, school, kantine van de sportvereniging of instelling zijn. Heeft u twijfel over de organisatie van een Wie is de mol? bedrijfsfeest op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

Bent u nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Een Wie is de mol? bedrijfsfeest van 2,5 uur boekt u al vanaf € 309 (excl. 21% BTW). 

Aantal personen 2,5 uur 4 uur
t/m 20 personen € 309 € 379
21 t/m 40 personen € 485 € 595
41 t/m 60 personen € 639 € 789
61 t/m 80 personen € 789 € 989
81 t/m 100 personen € 945 € 1.185
101 personen of meer Op aanvraag

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen