Canadese Kano huren

31,50
excl. BTW
38,12
incl. BTW

Producteigenschappen

Afmetingen tijdens transport
444 x 94 x 48 cm
Afmetingen in gebruik
444 x 94 x 48 cm

Omschrijving

Canadese Kano huren

Voor het huren van kano's biedt Sportwijzer twee opties. De Canadese kano's, waar 2 of 3 personen in kunnen plaats nemen en die geleverd worden inclusief peddels en waterdichte tonnetjes. Je kunt ook een 1-persoons kajak huren van het merk Prijon (model T-slalom), inclusief peddel en desgewenst een spatzeil. Deze degelijke kajak is van polyethyleen en nagenoeg onverwoestbaar. Je kunt achter onze vestiging, die direct aan de Berkel gelegen is, opstappen en een hele dag varen, maar je kunt een kajak of Canadese kano ook per uur huren.

 

De canadese kano wordt geleverd inclusief: 

  •  1 x canadese kano
  •  1 x Peddel
  •  1 x spatzeil

 

De canadese kano vervoeren

De canadese kano heeft een afmeting van 444 x 94 x 48 cm tijdens transport. Wil je de kano graag zelf komen ophalen en terugbrengen maar heb je geen passend vervoer? Kijk dan eens bij ons verhuuraanbod aan aanhangers.
Wil je het transport liever door Sportwijzer laten verzorgen? Kies dan voor transportkosten bezorgen en ophalen verhuurartikelen in jouw winkelwagen en voeg deze toe aan jouw order.

 

Veiligheid tijdens het gebruik van de canadese kano

Indien je geen gebruik maakt van begeleiding door Sportwijzer, dan dien je zelf toezicht op de gehuurde materialen te verzorgen. Dit om te voorkomen dat er zich calamiteiten of ongevallen voordoen. Je bent als huurder verantwoordelijk voor de gehuurde materialen tijdens de huurperiode.  

 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.  

Extra Productopties

1 dag 1,90

excl. BTW

1 dag 2,30

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 15 x 34 cm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten.

1 dag 2,40

excl. BTW

1 dag 2,90

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 25 x 30 cm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten.

1 dag 2,85

excl. BTW

1 dag 3,45

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: ø 250 x 690 mm, Deze dry bag is uitermate geschikt om er bij te huren tijdens onze water- en buitensportactiviteiten

1 dag 2,75

excl. BTW

1 dag 3,33

incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Afmetingen: 47 x 40 x 8 cm, in de maten S, M, L en XL.

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Top
Joost Miggelbrink
dinsdag 1 juni 2021

Zie onderstaande punten. Bedankt allemaal!
Pluspunten:goede service,goede prijs,komt afspraken na,goed materiaal
Verbeterpunten:Geen

Een beoordeling toevoegen