GPS teambuilding met managementgames organiseren vanaf eigen locatie

30,00
excl. BTW
36,30
incl. BTW

Producteigenschappen

Prijs vanaf
€ 30,- p.p. (excl. BTW)
Tijdsduur
2 uur of langer

Omschrijving

GPS teambuilding met managementgames organiseren vanaf eigen locatie

Bij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, groepsdynamiek en uiteraard ook om gezelligheid. De activiteit GPS teambuilding met managementgames van Sportwijzer is ontworpen om collega’s beter samen te laten werken als een hecht team.

✓ De prijzen zijn inclusief een goede instructie voorafgaand aan de GPS-tocht én begeleiding tijdens de GPS-tocht zelf
✓ Inclusief een route op maat, vanaf een eigen locatie 
✓ Deze GPS teambuildingstocht is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeesten en personeelsuitjes

Hoe gaat de GPS teambuilding met managementgames tocht?

De totale groep wordt in kleinere groepen ingedeeld. Wanneer de groepen bij het eerste waypoint zijn aangekomen, dienen zij door middel van eendracht en samenwerken een opdracht uit te voeren. Deze opdrachten kunnen van alles zijn, bijvoorbeeld een lopende Atangram XLkratbalkspel of blokstapelen. De groepen zoeken naar meerdere waypoints om daar verschillende opdrachten uit te voeren.

Het doel van deze GPS teambuilding met managementgames activiteit is om zoveel mogelijk punten te halen door goed samen te werken en de tocht in zo min mogelijk meters af leggen. Het GPS-toestel dat de groepen meekrijgen, houdt het aantal meters nauwkeurig bij.

Deze inspirerende teambuilding activiteit van Sportwijzer is verfrissend en geschikt voor alle doelgroepen, want juist de individuele kwaliteiten bepalen de kracht van het team!

Wil je nog meer uitdaging? Boek dan een route per kickbike (step) of mountainbike

Locatie

Wij komen op eigen locatie met de GPS teambuilding met managementgames tocht en maken een route op maat vanaf jouw eigen locatie.

Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze partners

Prijs

Je boekt een GPS teambuilding met managementgames tocht al vanaf € 30,- p.p. (excl. 21% BTW) voor 2 uur met een minimale afname van 20 personen. Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte. 
Is de groep kleiner dan 20 personen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen