Suppen in Eibergen met een 1-persoons sup huren

Aantal:

1 uur 10,33

Excl. BTW

1 uur 12,50

Incl. BTW

Bekijk beschikbaarheid
Suppen in Eibergen met een 1-persoons sup board
>
  • Suppen in Eibergen met een 1-persoons sup board
  • Suppen in Eibergen met een 1-persoons sup board
  • Suppen in Eibergen met een 1-persoons sup board
<

Producten in pakket

1x
Sup Sup

Producteigenschappen

Prijs 1e uur
€ 12,50 (incl. BTW)
Prijs 2e uur
€ 10,00 (incl. BTW)

Omschrijving

 

Samen met uw familie of vrienden genieten tijdens het suppen door de mooie omgeving van het Gelderse Eibergen in de Achterhoek? Suppen op een sup-board in de Achterhoek kan vanaf Sportwijzer in Eibergen over rivier de Berkel die ontspringt in Billerbeck in Duitsland en uitmondt in de IJssel in Zutphen.

Informatie  
Tijdsduur  Vanaf minimaal 1 uur
Prijs € 12,50 per sup (1e uur)
Aantal  1 persoon per sup
Extra vaartijd  € 10,00 per sup per uur. Boek extra suptijd door in de winkelwagen 'Extra uur suppen' toe te voegen.
Inclusief Instructie, zwemvest, peddel, leash en routekaart
Exclusief Begeleiding tijdens het suppen
Reserveren Online of telefonisch

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW. 


Suppen vanaf Sportwijzer

Vanaf ons strandje of kanosteiger stapt u op een supboard waarmee u de schitterende omgeving van Eibergen vanaf het water ontdekt. De suproute in Eibergen gaat onder verschillende bruggetjes door naar het haventje nabij het centrum van Eibergen. De tocht op de Berkel gaat vervolgens richting De Mallumsche Molen en Het Muldershuis voor een culturele stop of innerlijke verzorging. U kunt stroomafwaarts terug varen via de hoofdstroom naar Sportwijzer of doorvaren richting Haarlo. Mocht u een lange suptocht willen maken, dan kan het zijn dat u een stuw tegenkomt. Bij iedere stuw moet u afstappen bij de kanosteigers en de sup via een looppad overdragen naar de andere kant. 

Wilt u 1-persoons kajak huren of een 2/3-persoons Canadese kano in Eibergen? Dat is mogelijk bij Sportwijzer Klik hier voor meer informatie over kajakken en hier voor meer informatie over kanovaren in een 2/3-persoons kano. Wilt u een combinatie met kano's en kajaks? Voeg dan eerst het aantal kano's toe en vervolgens het aantal kajaks waarmee u wilt gaan varen. 

Vaartkaart kanovaren in Eibergen over de Berkel

Tijd aan u zelf
U huurt een sup board per uur en stelt daardoor zelf uw programma samen. U ontvangt van ons een routekaart van het vaargebied rond Eibergen waarop u belangrijke informatie kunt vinden. Voor vertrek krijgt u instructie waarin wij basistechnieken, alles rond veiligheid en de suproute door de mooie omgeving van Eibergen met u doornemen. Instructie die ±15 minuten in beslag neemt is inbegrepen bij het uurtarief. 

Horeca en start- en eindpunt
Het start- en eindpunt is bij Sportwijzer aan de Mors 15 in Eibergen. U parkeert gratis op ons terrein en voor een kop koffie of een glaasje frisdrank kunt u terecht in onze activiteitenhal of buiten op het terras. U kunt 7 dagen per week op ieder moment van de dag kanovaren. U dient vooraf te reserveren. 


TIP:
 Combineer suppen op de Berkel met mountainbiken of steppen

Wilt u op korte termijn activiteiten ondernemen hier op locatie bij Sportwijzer? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Een beoordeling toevoegen