Winkelwagen (0)

Schiet-o-rama huren

819,00

excl. BTW

990,99

incl. BTW

Schiet-o-rama
>
  • Schiet-o-rama
  • Schiet-o-rama
  • Schiet-o-rama
<

Producteigenschappen

Stroom
Accu of 220 Volt
Prijs vanaf
€ 819 (excl. BTW)
Tijdsduur
2 uur of langer
Benodigde ruimte
25 x 50 meter

Omschrijving

Wilt u een een combinatie maken van vier spannende schietdisciplines? Huur dan het schietfestijn schiet-o-rama bij Sportwijzer. Bij de schietcarrousel komen de volgende vier verschillende schietonderdelen laserkleiduifschietenblaaspijpschietenluchtdrukgeweerschieten (buksschieten) en handboogschieten aan bod. 

Hoe gaat een schiet-o-rama?

Wij stellen de vier schietonderdelen op voor de deelnemers en afhankelijk van uw wens en/of groepsgrootte wordt gekozen voor een doorschuif- of instuifsysteem. Voordat geschoten kan worden bij het laser kleiduif-, handboog-, luchtdruk geweer- en blaaspijschieten, leren wij u eerst wat uw dominante oog is waarmee u moet richten. Vervolgens zullen onze deskundige begeleiders de juiste techniek van het betreffende schietonderdeel voordoen en aanleren. Het mooie en aantrekkelijke van dit arrangement is dat u in relatief korte tijd in aanraking komt met de meerdere diverse schietsporten. U leert veel over de verschillende schiettechnieken en voor de fanatieke deelnemers kan er in competitievorm geschoten worden. Wij kunnen zowel individuele scores per onderdeel bijhouden, als de behaalde punten voor een groepscompetitie. Wij gaan er voor zorgen dat u uw doel haald!

Locatie

Bij het inhuren van de schiet-o-rama c.q. schietcarrousel is bij voorkeur een grasveld van min. 25 x 50 meter nodig, vrij van obstakels. Gedurende voorjaar, zomer en herfst is een schiet-o-rama een zeer geschikte buitenactiviteit. Heeft u onvoldoende ruimte of zijn de weersomstandigheden dusdanig onzeker, dan kunt kiezen voor de indoor variant. Onze ervaren instructeurs zorgen voor speciale vangnetten, achtervangers, pionnen en rood/wit lint om de locaties van de schietdiciplines veilig af te bakenen. Heeft u twijfel over de organisatie van een schiet-o-rama op uw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.
 

Prijs

Een schiet-o-rama boekt u al vanaf € 795 (excl. 21% BTW) gedurende 2 uur.

    2 uur 3 uur
Schiet-o-rama met 4 schietonderdelen (t/m ± 40 personen)   € 795 € 945
Schiet-o-rama met 4 schietonderdelen (t/m ± 80 personen)   € 1.195  € 1.395

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen