Schiet-o-rama huren

995,00
excl. BTW
1.203,95
incl. BTW

Producteigenschappen

Stroom
Accu of 220 Volt
Prijs vanaf
€ 995 (excl. BTW)
Tijdsduur
2 uur of langer
Benodigde ruimte
35 x 50 meter

Omschrijving

Schiet-o-rama huren

Wil jij een een combinatie maken van vier spannende schietdisciplines? Huur dan het schietfestijn schiet-o-rama bij Sportwijzer. Bij de schietcarrousel komen de volgende vier verschillende schiet onderdelen aan bod: laserkleiduifschieten, blaaspijpschieten, buksschieten (luchtdrukgeweerschieten) en handboogschieten.

 

Hoe gaat een schiet-o-rama?

Onze instructeurs stellen de vier schietonderdelen op voor de deelnemers en afhankelijk van jouw wens en/of groepsgrootte wordt gekozen voor een doorschuif- of instuifsysteem. Voordat geschoten kan worden bij het laser kleiduif-, handboog-, luchtdruk geweer- en blaaspijschieten leren wij de deelnemers eerst wat het dominante oog is, waarmee je moet richten. Vervolgens zullen onze deskundige begeleiders de juiste techniek van het betreffende schietonderdeel voordoen en aanleren. Het mooie en aantrekkelijke van dit arrangement is dat je in relatief korte tijd in aanraking komt met de meerdere diverse schietsporten. Je leert veel over de verschillende schiettechnieken en voor de fanatieke deelnemers kan er in competitievorm geschoten worden. De begeleiders van Sportwijzer kunnen zowel individuele scores als scores per groep, per onderdeel, bijhouden. Samen zorgen we ervoor dat je het doel raakt!

Locatie

Bij het inhuren van de schiet-o-rama c.q. schietcarrousel is bij voorkeur een grasveld van min. 35 x 50 meter nodig, vrij van obstakels. Gedurende voorjaar, zomer en herfst is een schiet-o-rama een zeer geschikte buitenactiviteit. Heb je onvoldoende ruimte of zijn de weersomstandigheden dusdanig onzeker? Dan kunt kiezen voor de indoor variant. Onze ervaren instructeurs zorgen voor speciale vangnetten, achtervangers, pionnen en rood/wit lint om de locaties van de schietdiciplines veilig af te bakenen. Heb je twijfels over de organisatie van een schiet-o-rama op jouw eigen locatie? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.
 

Prijs

Een schiet-o-rama boek je al vanaf € 995.- (excl. 21% BTW) gedurende 2 uur.

  2 uur 3 uur
Schiet-o-rama(t/m ± 40 personen) € 995 € 1.215
Schiet-o-rama(t/m ± 80 personen) € 1.465 € 1.855

Offerte aanvragen

Beoordelingen

Geweldig voor grote groep met uiteenlopende leeftijd
Frans Vijverberg
dinsdag 11 april 2023

Met een grote groep hebben we deze activiteiten uitgevoerd. Door de begeleiding en doordat deze door iedereen uitgevoerd konden worden was het een groot succes.
Pluspunten:Alle leeftijden konden meedoen!,Laagdrempelig
Verbeterpunten:Op ijzeren frame ketsen pijlen terug

Een beoordeling toevoegen