Winkelwagen (0)

HENGELO (GLD) | DE HAVERKAMP

De Haverkamp

Bij Groepsaccommodatie de Haverkamp ervaart u het ‘echte’ gevoel van buitenleven. Een modern groepsverblijf, landelijk gelegen, midden in de natuur- en bosrijke omgeving van de Gelderse Achterhoek. Deze unieke groepsaccommodatie heeft de beschikking over twee sfeervolle, multifunctionele ruimtes. Eén zaal is ingericht als eetzaal (140 m3) en de grootste zaal (220 m3) als recreatiezaal met lounge zithoek, bartafels en spelmaterialen als tafeltennistafels en voetbalspelen.

De Haverkamp biedt, voor een aantrekkelijke prijs, verblijf aan op basis van volpension, alsook op basis van zelfverzorging. De buitenruimte is ruim, kindvriendelijk en overzichtelijk. Het buitenterrein omvat een groot sportveld, met een (beach)volleybalveld, voetbaldoelen, een kampvuurplaats en een grote, landelijke overkapping. De buitenplaats leent zich uitstekend voor allerlei sport- en spelactiviteiten, workshops of opblaasbare materialen.

Ga hier naar de website van de Haverkamp.

De locatie van de Haverkamp

Contactgegevens
Adres Vierblokkenweg 5
Postcode/plaats 7255 MZ Hengelo (Gld)
Telefoonnummer 0575-467666 / 06-13049476
E-mail info@dehaverkamp.nl
Website www.dehaverkamp.nl

Onze activiteiten combineren met jouw verblijf bij de Haverkamp?

Ben je op zoek naar een kamp met zeskamp, stormbaan of hangboogschieten? Of meer op zoek naar iets heel anders, zoals Lasergamen en Geocache? Sportwijzer kan je daar als outdoorcentrum op alle fronten bij ondersteunen!

Wij hebben verschillende activiteiten die wij o.a. verzorgen:

Eenvoudig reserveren bij Sportwijzer

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste activiteit tijdens je verblijf. Graag delen wij onze kennis en ervaring met jou. Wil je eerst meer informatie, een offerte of telefonisch reserveren? Neem dan contact met ons op via 0545-475450. Wij helpen je graag verder.